Masi sh


نام :
Masi sh
استان :
گیاهخواران تهران
شهرستان :
تهران
نوع گیاهخواری :
وجترین
تعداد بازدید از این پروفایل :
76 مرتبه
عامل گیاهخوار شدن :
سلامتي
دلایل گیاهخوار ماندن :
سلامت ذهن ،روح،و جسم نياز دارد كه در مسير بهبودي آهسته و پيوسته حضور داشته باشي
نظر در مورد حیوانات :
كاملا مشرف هستم به غذا هاي گياهي و در اين زمينه در حال تمرين و رشد هستم
تاریخ شروع گیاهخواری :
٩٦/٣/١
نظر در مورد غذاهای گیاهی :
تغيير سبك زندگي ،شادابي ،بدست اوردن آرامش ،جواني،سلامتي
تاثیر گیاهخواری بر سلامتی شما :
نظرم كاملا مساعد و معتقد هستم به حمايت از حيوانات
تجربیات گیاهخواری :
پاكسازي بدن، درمان چاقي،درمان غده هاي كيستيك، بازسازي بدن،جوانسازي،شادابي پوست
  1. Masi Shekari گفت:

    ممنون از شما🙏😊

  2. Masi Shekari گفت:

    چهارده دلیل برای اینکه چرا در سال ۲۰۱۷ باید وگان شوید.

    دلیل یازدهم ⏬

    ▪️گوارش و پوست بهتر

    باور کنید یا نه، این دو موضوع واقعا باهم مرتبط‌اند. برای اکثر افراد با پوست مستعد آکنه، لبنیات یکی از بدترین تخطی‌ها است. متأسفانه بسیاری از پزشکان از این موضوع بی اطلاع هستند و تمایل دارند داروها و مواد شیمیایی قوی را به منظور بهبود سلامت پوست، تجویز کنند. هر چند این راز در آنچه می‌خوریم، نهفته است. نشان داده شده است که حذف غذاهای چرب (از جمله تمام محصولات حیوانی، روغن و شاید حتی آجیل و دانه‌ها) باعث کاهش آکنه می‌شود.

    با توجه به مقادیر بالای ویتامین‌ها و مواد معدنی، میوه‌ها و سبزیجاتِ غنی از آب می‌توانند باعث افزایش سلامت پوست شما شوند. فیبر آنها به هضم بهتر کمک می‌کند و سموم را از بین می‌برد، که به نوبه خود پوست شما را حتی بیشتر پاک می‌کند. مشکل گوارش احتمالا یکی از ناخوشایندترین حس‌هاست! در اینجا یک راهنمای کامل* در مورد چگونگی حل این مشکل وجود دارد.
    *https://nutriciously.com/how-to-get-rid-of-bloating/

    ☑️ ادامه دارد…

    [ترجمه: ندا کائیدانی]

    #دلایل_وگان_شدن
    #سلامتی
    @iranVEG
    منبع:
    https://nutriciously.com/why-go-vegan/

  3. Masi Shekari گفت:

    کاسه ی بودا با ترکیب رشته های چغندر و کدوی خام، تمپه و سیب زمینی فری و کرفس و نخود فرنگی 😋
    سلام سلام 🌱
    توی استوری اینستا دیروز درست کردن این خوراکی سالم و هیجان انگیز رو نشون دادم.
    این هم رسپی کلیش همونطور که قول دادم 😜❤️
    قبلا توی ویدیو نودل خام گیاهی بهتون استفاده از دستگاه سبزیجات رشته کن رو توضیح داده بودم که لینکش رو باز براتون می ذارم:
    https://youtu.be/5_EBjZ2XAZY
    دیروز من چغندر خام و کدو رو براتون نودل کردم و با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل و کنجد مخلوط کردم.
    بعد هم با سیب زمینیهایی که با کمی روغن زیتون و زردچوبه و نمک فلفل و کنجد سیاه تو فر رفته بودن و همینطور تمپه ای که کمی توی سس میسو و سس سویا و فلفل و آبلیمو مزه گرفته بود و اونم تو فر برای ۱۰ دقیقه مونده بود سرو کردم.
    بقیه اش هم کرفس و نخود‌فرنگیه که معرف حضورتون هستند. سالم و ساده و خوشمزه!
    تمپه یکی از محصولات سویا که مورد علاقه‌ی منه هم به خاطر مزه و هم اینکه تخمیر‌شده‌است. سس میسو هم همینطور. فقط حواستون باشه نمک دیگه استفاده نکنید. راجع به تمپه توی ویدیوی سبزی پلو ماهی وگان شب عید کامل توضیح دادم می تونید اینجا ببینید:
    https://youtu.be/2pMp7BFGxG0

    شاد و سلامت باشید 😍 @anaaresabz 🌱

ارسال دیدگاه

برای ثبت دیدگاه باید عضو آی وگان باشید . اگر عضو هستید وارد سایت شوید.